Saturday, June 2, 2012

Edisi Pengantin: God of Gambler

Ni bukan cerita judi.

September ni aku nak kawen. Tapi budget aku tight gile.

Dahla problem kat tempat kerja menyebabkan aku takde gaji sebulan

Pastu belum book mana2 make up artist lagi.

Nak book make up pun dana aku macam "Hidup Segan Mati tak Mahu"

Jadi aku decide nak make up sendiri muka aku.

Belajar je la dari youtube kan banyak. Asalkan tak jadi macam lady gaga sudah la.


Gamble tak?

P/S: You are not suppose to look like somebody else in your own wedding but you should look like a better version of yourself with extra enhancement.

Kesimpulannya look natural lagi bagus la

No comments:

Post a Comment