Thursday, August 23, 2012

Cheritera Kawen : Misi Kurus

Tinggal 22 hari lagi sebelum aku di akad nikahkan.

Berat badan aku mencanak-canak naik selepas raya.

68kg???!!!! pffffttttt... Tak mungkin.................!!!!!!!!

Makanya, mulai saat ini aku berjanji akan turun sekurang-kurangnya 5kg menjelang hari perkahwinan aku.

Tak banyak. 5 kg cukup. Termasuk lipatan2 di perut aku ni perlu vanish.. pooff~

Strategi pertama:

1. Skip lunch.
2.Breakfast & Dinner dengan Muesli & Yogurt Drink (untuk menyedapkan muesli yang tak sedap)


3. Excersice? Tak payahla.. tak suka. LALALALA~

Tarikh Timbang: 26.08.2012 (Boleh dah ada beza ke? test je la dulu.)

2 comments:

  1. GO CA8 GO!! NAK JOIN. tapi takkan tiap ari sama je..22 hari je. ok la tu.

    ReplyDelete
  2. berjaya masa hari bekerja je. dah masuk weekend ni sia2 je diet aku. Open House tak ingat. Sekian.

    ReplyDelete