Monday, December 17, 2012

Baby Boy or Girl?

Weekend ni banyak jumpa orang.

Rata-rata teka aku ni bawak baby boy dalam perot.

Antara sebab-sebab utama:-

1. Diorang kata perangai aku masih agak abang-abang sikit;

2. Sebab muka aku berseri-seri lagi. Kalau baby girl dia akan tarik seri mak dia. Tapi aku tengok kakak-kakak aku dulu masa mengandung baby boy takdela berseri mana pun muka depa. Hidung macam shrek ja..

Tapi kalau tanya aku, aku nak baby girl. tapi encik suami nak baby boy

Nanti minggu depan aku pergi scan tak sure la dah boleh tengok ke belum.
Tapi kalau boleh nampak, mari kita tengok siapa yang kenaaaa~

No comments:

Post a Comment